Fysioterapia

Fysioterapia pyrkii ylläpitämään ja parantamaan ihmisen toiminta- ja työkykyä. Fysioterapialla hoidetaan monenlaisia akuutteja- ja kroonisia lihas-, hermo- ja nivelperäisiä vaivoja kuten tuki- ja liikuntaelinsairauksia, neurologisia sairauksia ja urheiluvammoja.

Fysioterapiassa käytetään menetelminä toiminnallisia harjoitteita, jotka vahvistavat kehoa ja lisäävät liikkuvuutta. Lisäksi kivunhoitomenetelminä voidaan käyttää syvälämpö-, sähkökipuhoitoja, akupunkitiota, jäsenkorjausta, hierontaa ja manuaalista lihaskalvokäsittelyä sekä kinesioteippausta.

 

TYÖFYSIOTERAPIA

Työfysioterapia pureutuu työperäisiin tuki- ja liikuntaelinongelmien ratkaisuun ja ennaltaehkäisyyn. Työfysioterapeutti toimii yhteistyössä työterveyshuollon ammattilaisten kanssa.

 

ELÄINFYSIOTERAPIA

Eläinfysioterapiassa arvioidaan eläimen toimintakykyä ja liikkumista,  sekä niiden ylläpitämisen tai lisäämisen mahdollisuuksia.  Arviointi tapahtuu haastattelemalla omistajaa tai hoitajaa , havainnoimalla eläintä, sekä erilaisten tutkimus- ja mittausmenetelmien avulla. Tämän perusteella asetetaan fysioterapialle tavoitteet ja valitaan terapiamenetelmät.

Prosessiin liittyy kiinteästi  fysioterapeuttisen tutkimisen ja tavoitteiden sekä fysioterapian menetelmien vaikuttavuuden arviointi.

Monipuolista kehon hyvinvointia